Udskiftning af låse

Der kan være mange forskellige grunde til at få udskriftet sine låse. De kan gå i stykker og ikke mindst blive slidt, når de har siddet i døren eller vinduet i adskillige år. Er din lås gammel, bør du ringe efter en dygtig låsesmed for at få den udskiftet. Låsesmeden kan hurtig lave en udskiftning af alle de låse der minimere sikkerheden i dit hjem.

Når låse skal udskiftes, er der et par ting du bør overveje. Du bør vælge låse der er dirke og boresikrede. På den måde vil det være næsten umuligt for en indbrudstyv at komme gennem din dør. C.C. låseservice benytter special låse og låsesystemer fra Medeco, der har vist sig gennem de sidste mange år, at være de sikreste.

Når det gælder udskiftning af låse, er C.C. låseservice hurtig klar til at hjælpe dig. Start med at ringe til os på tlf. nr. 33 24 90 90 og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi laver en aftale om hvor og hvornår vi skal komme ud og kigger på dine låse. C.C. låseservice kan på stedet vurdere hurtig om der er andre sikkerhedsmæssige tiltag du kan have brug for.