Ruko låse

Rukos mange låsesystemer er nok de mest kendte låsesystemer i Danmark.

Men hvordan virker det? Find Deres svar her.

Hvad er Ruko?

Ruko har igennem 80 år været den førende leverandør af nøgler og låse i Danmark. De har en omsætning på over 400 millioner om året og er en del af koncernen ASSA ABLOY, der er verdensførende inden for sikkerhedsløsninger. Ruko har udviklet deres produkter løbende som sikkerhedsmarkedet er vokset og kan tilbyde sikkerhed til private boliger, institutioner og virksomheder.

Har Deres Ruko nøgler runde hoveder?

Hvis De er ejer af en Ruko nøgle med et rundt hoved, bør De hurtigst muligt få den skiftet ud. De Ruko nøgler med runde hoveder hører til de gamle systemer, som ikke giver den optimale beskyttelse til Deres hjem eller virksomhed. De blev taget af markedet for et års tid siden, da man fandt ud af, at låsene ikke var den store udfordring. Rukos låsesystemer blev hurtigt lavet om og opgraderet til et mere sikkert låsesystem.

Har De en trapez-hovednøgle tilhører nøglen det nyeste låsesystem, og De behøver ikke at gøre noget. De trapezformede nøgler opfylder Det Kriminalpræventive Råds anbefalinger. De har også et højt sikkerhedsniveau inden for kopieringssikkerhed og dirkesikkerhed.

Deres låsesmed kan hjælpe dig

Vi kan hjælpe Dem med at sikre Deres hjem med et Rukosystem. Ring til os og lav en aftale. Vi sender en af vores dygtige medarbejdere hurtigst muligt. De er altid velkommen til at ringe, hvis De skulle have yderligere spørgsmål.