Låseservice

Vi har mange års erfaring inde for låseservice, og tilbyder et godt stykke låsearbejde til fornuftige priser. C.C. Låseservice kan hjælpe dig med alle slags opgaver en låsesmed kan udføre. Vi har den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne levere kvalitet i alt lige fra montering, udskiftning og reparation af låse.

C.C. Låseservice benytter de bedste låsesystemer på markedet, Medeco og Ruko låsesystemer, da vi ved at disse giver dig den mest sikre løsning. Vi bruger kun godkendte produkter, værktøj og brands. Det danner grundlag for den succes vi har som låsesmed i København og vi kombinerer det med faglig stolthed, erfaring og god låse service.

Hos C.C. Låseservice får I den optimale vejledning om de forskellige alternativer, der kan sikre dit hjem eller din virksomhed bedst muligt. C.C. Låseservice levere et professionelt arbejde både til private, store og små virksomheder. Vi tilbyder en gennemgang af ejendommen for at identificere områder, der bør sikres yderligere eller anderledes og tilbyder en høj kvalitet.

Har I allerede haft besøg af uvelkomne gæster, kan vi med meget kort varsel sørge for at Jeres bolig bliver forsvarligt sikret. I samråd med Jer aftaler vi herefter hvordan yderligere præventive foranstaltninger hindrer, at I udsættes for samme situation igen.

Leder du efter sikker og hurtig låsesmed står C.C. Låseservice klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf. 33 24 90 90