Medeco låse

Medecos låsesystem anses for at være de bedste og sikreste på market.

Medeco nøglerne er skåret anderledes og har forskellige vinkler i forhold til en alm. nøgle og kan genkendes ved at den sjette og sidste hak er skåret anderledes end de øvrige hakker i nøglen.

Hvordan virker en Medeco nøgle?

Medeco systemet er siden 1960 den sikreste der findes. Din låsesmed vil sikkert garantere for dette. Medecos låse kan nemlig ikke dirkes op og er derfor sikret mod indbrudstyve.

Hvordan kan man kende sine Medeco nøgler?

Hvis I kigger på nøglens hoved vil I kunne genkende et otte- eller ni-cifret systemnummer. Dette nummer er en datokode og et fortløbende nummer. Det vil sige, at hvis jeres nøgle har nr. 05030902, betyder det at nøglen er blevet lavet d. 5. marts i 2009. Samtlige nøgler fra Medeco har egen mærkning, så det er utroligt nemt at se forskel på dem. Medeco nøglerne er lavet af ”Nysølv”. Det har Medeco valgt at bruge, da det slider mindst muligt på låsens cylinder.

Hvorfor er Medeco det mest sikre?

Som nævnt tidligere, har en Medeco nøgles hakker forskellige vinkler, og det er der en grund til. Det er umuligt at løfte alle cylinderens stifter og samtidig dreje dem. Derfor er selve låsen sikret mod indbrudstyve, da den ikke kan dirkes op. Et af de nyeste systemer Medeco BiLevel kan give dig ekstra sikring i hverdagen. Nøglen er patenteret og dermed juridisk beskyttet og må ikke kopieres. Den kræver derudover specielt udstyr, som gør det ekstra svært at få lavet en kopi.

Jeres låsesmed kan hjælpe dig

CC låseservice kan hjælpe dig med den rette vejledning og det bedste udstyr fra Medeco. Ring til os og lav en aftale. Så vil vi sende en af vores dygtige medarbejdere hurtigst muligt. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du skulle have yderlige spørgsmål.